Cautare

61472 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (5.68 secunde)
Lipsa aglomeratiei, temperaturile mai scazute, precum si preturile cu pana la 40% mai mici decat in sezon determina din ce in ce mai multi turisti sa-si petreaca vacanta la sfarsitul verii si inceputul toamnei.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
Iulie 2013 - luna cind Traian Basescu va fi facut K.O. ... Bogdan Tiberiu Iacob) Despre actualul presedinte se spune deja ca e terminat din punct de vedere politic si ca doar coabitarea cu guvernul Ponta il mai salveaza de la marginalizarea totala.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table. Iar de aici... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Guvernul Boc trebuie sa mai dea afara 40.000 de functionari ca sa ajunga la numarul de pe vremea guvernului Nastase Politicienii se intreaba cum sa construiasca un buget cu un deficit cat mai redus in 2012, dar nu spun ca cea mai la indemana solutie este restructurarea aparatului bugetar.
BERBEC Priceperea de a va ocupa de propria persoana va fi recompensata prin lipsa unor afectiuni sistemice serioase. Pentru a evita reactiile alergice de primavara, e bine sa va ocupati de profilaxia lor inca din iarna.
Trecerea la leul greu i-a determinat pe vilceni sa ia cu asalt institutiile bancare, pentru a achita ratele la credite sau facturile la utilitati. Aglomeratie mare a fost si la Romtelecom, desi aceasta companie nu va avea program special.
Situata foarte aproape de Neptun, Olimp este o statiune relativ noua (1972), cu un ansamblu arhitectural ultramodern. Este amplasata pe un dig natural, la 20-30 de metri deasupra marii si dispune de plaje inguste si intime, cu nisp fin, recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale.
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 de unitati, in timp ce inregistrarile de masini second-hand s-au dublat, la 112.054 de unitati, iar in iulie au intrat in circulatie mai multe masini rulate decat noi.
Tarifele la cazare si servicii pe Litoralul rominesc au crescut cu maximum 20% incepind cu data de 1 iulie, potrivit estimarilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
Traficul se va desfasura pe o singura cale - doua benzi, o banda pe fiecare sens - in regim de drum national, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
In functie de rezultatele obtinute odata cu deschiderea pietei de energie electrica la 83%, de la 1 iulie 2005, s-ar putea ca deschiderea totala sa se faca mai devreme de termenul stabilit, ceea ce ofera libertate si consumatorilor casnici sa-si aleaga furnizorul, a spus recent, Nicolae Opris, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
Taxele si impozitele platite de contribuabilii mari si mijlocii la bugetul general consolidat au scazut dramatic in lunile octombrie si noiembrie 2008, moment in care primul val al crizei economice a lovit tara noastra.
Sambata, 4 iulie, la ora 20:00, la Teatrul de Vara HERASTRAU a debutat Stagiunea Estivala 2020 cu premiera spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA, OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!
Clubul CS Turnu Severin si-a definitivat cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta vara, Marius Balau si compania urmand sa fie cantonati in statiunea Kranjska Gora, din Slovenia, in perioada 2-15 iulie.
Rata inflatiei pe luna iulie a anului curent a urcat la 1% fata de nivelul constant inregistrat in lunile mai si iunie, de 0,3%. Cresterea ratei inflatiei a fost cauzata de cresterea pretului gazelor naturale cu 7,5% si energiei electrice, cu 5%.
Salariul mediu net a fost in iulie de 842 de lei, cu 7 lei, respectiv 0,2%, mai mare decat in luna anterioara, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS). Potrivit comunicatului INS, salariul mediu brut a fost de 1.122 de lei.
Potrivit informatiilor date publicitatii ieri de Institutul National de Statistica (INS), numarul autorizatiilor de constructie pentru cladiri rezidentiale din luna iulie a anului in curs a fost de 4. 518, in scadere cu 22,6% fata de luna iulie 2008 si cu 4,8% fata de luna anterioara.
google-analytics.com